Колеги аз съм от Ловеч, и за трета година присъствам на VW събора ,които се организира на Крушуна.Има ядене, пиене, палатки ,общо взето е весело,но те наблягат повече на селски изпълнения,няма нищо по-интересно.Състезават се кои си е сложил по-силни лампи на номера отзад,кой е налепил повече лепенки.Трябва да покажем класа ,според мен.А и мястото е изключително красиво .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Място за пролетния събор 2013 год.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Sprinta46 Покажи съобщениеКолеги аз съм от Ловеч, и за трета година присъствам на VW събора ,които се организира на Крушуна.Има ядене, пиене, палатки ,общо взето е весело,но те наблягат повече на селски изпълнения,няма нищо по-интересно.Състезават се кои си е сложил по-силни лампи на номера отзад,кой е налепил повече лепенки.Трябва да покажем класа ,според мен.А и мястото е изключително красиво .По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Поне хората се събират всяка година почти по едно и също време и си правят веселото. И посещаемостта е значителна щото и аз бях на Крушуна две години подред. А ние щото сме с големи претенции за (място, условия, ресторанти) ще гледаме снимки по форумите от другите събори. Мъчно ми е да мисля какво ще представлява Италфест 2013.Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
Alfa 75 2.0 EX
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеОтново много сериозни излезнахте. Браво.
Има ли някаква нова информация че минаха 2 седмици и нищо.
ПС. Вероятно няма да идвам защото ми излязоха планове за тези дати. Ако не излезе инфо скоро се съмнявам че ще остане кой да дойде на летния събор.
Comment
-
Уверенияа от Калин (kuker) са че утре сутринта ще има тема с подробности и записване.
Заключвам тази !Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment